Gevelreiniging

Voor een blijvend mooie gevel is het noodzakelijk de gevel periodiek te reinigen. Dit houdt in dat de aanslag en vervuiling van uw gevel grondig worden schoongemaakt, wat zal voorkomen dat er scheuren of andere blijvende schade in de gevel zal ontstaan. De juiste vakkennis en apparatuur is hierbij van groot belang, gezien u uw woning of gebouw niet wilt beschadigen. Post Cleaning Service maakt gebruik van de juiste reinigingsapparatuur en techniek, zodat uw gevel weer in goede staat zal verkeren.

Gevels kunnen van verschillende stoffen zijn gemaakt, die allemaal om een ander soort reiniging vragen.

Kunststof
Kunststof gevels zijn onderhoudsarm. Toch is het, voor een duurzaam mooi resultaat, noodzakelijk de gevel periodiek te reinigen. Door de unieke biologische reiniging met verwarmd Osmose water blijft uw gevel langdurig schoon.

Steen
Stenen gevels zijn duurzaam, maar kunnen op den duur minder mooi worden door neerslaand vuil in de voegen en poriën van de stenen. Dieptereiniging gecombineerd met een impregnatie van de gevel zorgt voor een langdurig mooi resultaat. Bij het impregneren wordt een doorzichtig impregneermiddel op de gevel aangebracht; dit beschermt de gevel zodat vocht niet binnen zal dringen.

Hout
Geschilderde houten gevels vragen om regelmatig onderhoud. Periodiek onderhoud zorgt voor een verlenging van de levensduur van het schilderwerk. Post Cleaning Service inspecteert tijdens het onderhoud ook de gevel-delen en informeert u over de staat van het schilderwerk.

Gevelreiniging tijdens de behandeling door Post Cleaning Service

Kosten gevelreiniging

Voor Post Cleaning Service is het leveren van hoge kwaliteit van groot belang, als ook duidelijke en eerlijke afspraken. Wij leveren persoonlijke en betrouwbare service, en transparantie over de prijs is daarbij noodzakelijk. Een prijsvoorstel wordt van tevoren opgesteld en met u gedeeld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kunt u van ons verwachten:

Wij reinigen en onderhouden het glas en de gevel periodiek. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw pand en hierdoor voorkomt u hoge onverwachte kosten. Uiteraard draagt dit bij aan een frisse uitstraling van uw bedrijf!
Iedere woning of ieder bedrijfspand is anders en daarom vraagt glasbewassing om maatwerk.

In ieder geval kunnen wij u ondersteunen in:

  • Glasbewassing binnen en buiten
  • Reinigen van rolluiken
  • Reinigen van zonnepanelen
  • Bij gevelreiniging: biologische reiniging met verwarmd Osmose water

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op door hiernaast het formulier in te vullen.

Ontvang een gratis offerte

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.

Waarom kiezen voor Post Cleaning Service

  • Goede prijs / kwaliteitsverhouding
  • Klanttevredenheidsscore van 99%
  • Flexibel inzetbaar in Noord-Holland
  • Specialisten met VOL-VCA-diploma
  • Resultaatgerichte werkmethode