Reiniging zonnepanelen

Stof, vet en vuil zorgen voor een sterk teruglopend rendement van uw PV-panelen. Vaak wordt gedacht dat regenwater de zonnepanelen reinigt; echter is regenwater juist één van de vervuilers van zonnepanelen.

Regelmatige biologische reiniging met verwarmd osmose waterzorgt ervoor dat uw zonnepanelen schoon blijven en uw investering het maximale rendement blijft leveren.

Vervuiling van uw zonnepanelen kan zorgen voor een rendementsverlies van wel 25%!

Periodieke reiniging zorgt ervoor dat de terugverdientijd op uw investering zo kort mogelijk is, en tevens zorgt het schoonmaken van uw zonnepanelen voor een langere levensduur van de panelen.

Vanaf de grond spoelen wij met osmosewater het stof, zand, vogelpoep en bladeren van de panelen af en bij de reiniging maken we gebruik van zachte roterende borstels. Osmosewater heeft geen schadelijk effect op uw zonnepanelen, uw woning of het milieu. Osmosewater is gedemineraliseerd water: water zonder kalk en minderalen. Dit pure water is bij uitstek geschikt voor de reiniging van uw zonnepanelen. Ook controleren wij de zonnepanelen op eventuele beschadiging of verschuivingen, losse onderdelen en ophopingen van water in de buurt van de zonnepanelen.

Gevelreiniging tijdens de behandeling door Post Cleaning Service

Kosten zonnepanelen reinigen

Voor Post Cleaning Service is het leveren van hoge kwaliteit van groot belang, als ook duidelijke en eerlijke afspraken. Wij leveren persoonlijke en betrouwbare service, en transparantie over de prijs is daarbij noodzakelijk. Een prijsvoorstel wordt van tevoren opgesteld en met u gedeeld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kunt u van ons verwachten:

Wij reinigen en onderhouden het glas en de gevel periodiek. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw pand en hierdoor voorkomt u hoge onverwachte kosten. Uiteraard draagt dit bij aan een frisse uitstraling van uw bedrijf!
Iedere woning of ieder bedrijfspand is anders en daarom vraagt glasbewassing om maatwerk.

In ieder geval kunnen wij u ondersteunen in:

  • Glasbewassing binnen en buiten
  • Reinigen van rolluiken
  • Reinigen van zonnepanelen
  • Bij gevelreiniging: biologische reiniging met verwarmd Osmose water

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op door hiernaast het formulier in te vullen.

Ontvang een gratis offerte

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.

Waarom kiezen voor Post Cleaning Service

  • Goede prijs / kwaliteitsverhouding
  • Klanttevredenheidsscore van 99%
  • Flexibel inzetbaar in Noord-Holland
  • Specialisten met VOL-VCA-diploma
  • Resultaatgerichte werkmethode