Onderhoud natuurstenen vloer

Doordat een vloer gebruikt word slijt de toplaag van het gesteente. Bij gebruik komen er door het inlopen van bijvoorbeeld zand kleine krasjes in de vloer. Afhankelijk van het type steen, afwerking van de vloer en gebruik zal de vloer langzaam maar zeker dof worden. Het is daarom aan te raden uw vloer regelmatig te laten polijsten of kristalliseren. Dit zorgt ervoor dat de oude glans van uw vloer weer terugkomt.

Marmerenvloer reinigen
Bij een marmeren vloer adviseren wij, afhankelijk van het gebruik, de vloer elk jaar te laten polijsten of kristalliseren. Dit noemen we een kleine onderhoudsbeurt. Hierbij word de vloer licht geschuurd en daarna gepolijst of gekristalliseerd. Dit zorgt er tevens voor de dat de voegen weer op het zelfde niveau komen als de tegels, waardoor ze niet meer vuil / zwart worden.

De behandeling van verschillen de natuursteen vloeren kan erg verschillen. Omdat elke vloer anders gebruikt word is het handig u te laten informeren naar onderhoudsmogelijkheden voor uw vloer. Bij Post Cleaning Service adviseren wij u graag naar de mogelijkheden. Ook voor het periodiek onderhoud kunt u bij ons terecht.

Polijsten
Bij het polijsten verdichten we de toplaag zodat de vloer gaat glanzen.

Na het polijsten kan uw vloer geïmpregneerd of gekristalliseerd worden. Het impregneren zal ervoor zorgen dat de toplaag slijtvast en vochtafstotend is. De structuur van uw vloer blijft hierbij goed zichtbaar. Informeer wel naar de juiste onderhoudsmogelijkheden.

Kristalliseren
Bij het kristalliseren van uw vloer wordt de toplaag verdicht en word een glans laag aangebracht. Dit gebeurt doordat het kalk / de kalkdelen in de natuursteen word omgezet in kwartsdelen. Na het kristalliseren van uw vloer is de toplaag verhard wat de vloer beschermt vuil en vlekken.

In overleg met u stellen wij een werkprogramma op, met vastgelegde werkzaamheden geheel op basis van uw wensen.  

 

Natuursteen vloer reinigen

Kosten onderhoud natuurstenen vloer

Voor Post Cleaning Service is het leveren van hoge kwaliteit van groot belang, als ook duidelijke en eerlijke afspraken. Wij leveren persoonlijke en betrouwbare service, en transparantie over de prijs is daarbij noodzakelijk. Een prijsvoorstel wordt van tevoren opgesteld en met u gedeeld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kunt u van ons verwachten:

Wij reinigen en onderhouden het glas en de gevel periodiek. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw pand en hierdoor voorkomt u hoge onverwachte kosten. Uiteraard draagt dit bij aan een frisse uitstraling van uw bedrijf!
Iedere woning of ieder bedrijfspand is anders en daarom vraagt glasbewassing om maatwerk.

In ieder geval kunnen wij u ondersteunen in:

  • Glasbewassing binnen en buiten
  • Reinigen van rolluiken
  • Reinigen van zonnepanelen
  • Bij gevelreiniging: biologische reiniging met verwarmd Osmose water

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op door hiernaast het formulier in te vullen.

Ontvang een gratis offerte

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.

Waarom kiezen voor Post Cleaning Service

  • Goede prijs / kwaliteitsverhouding
  • Klanttevredenheidsscore van 99%
  • Flexibel inzetbaar in Noord-Holland
  • Specialisten met VOL-VCA-diploma
  • Resultaatgerichte werkmethode